STAHUJ: KARAMELO SANTO – KOMPLETNÍ DISKOGRAFIE

Argentinskou kapelu, která mixuje ska, reggae a latinské rytmy, můžete znát třeba z festivalu Mighty Sounds nebo od DJe Kayi z vysílání Reggae klubu Radia 1. KARAMELO SANTO teď dává celou svou diskografii zdarma k dispozici.

karamelo2007
Karamelo Santo & DJ Kaya @ Mighty Sounds 2007

Kapela vznikla v roce 1993 ve městě Mendoza. Hraje mix rocku, ska, jazzu, salsy, folku, rapu, reggae, funku a cumbia. Za léta existence jí prošlo spousta muzikantů, ale po celou dobu jsou jejími tvářemi Guillermo Ogalde Gluzman (přezdívaný Goy) a Pedro Rosafa. Karamelo Santo spolupracovali se spoustou vynikajících muzikantů jako např. Manu Chao, Fermin Muguruza, Sergent Garcia, Ska-P nebo David Byrne.

Spolu s Todos Tus Muertos, Kortatu a Mano Negra patří Karamelo Santo k nejvlivnějším kapelám latino punk rocku.

Diskografie:

  • La Kulebra (1995)
  • Perfectos idiotas (1997)
  • Los Guachos (2002)
  • En Vivo Roskilde Dinamarca (2003)
  • Haciendo Bulla (2004)
  • La Chamarrita (2005)
  • La Gente Arriba (2006)
  • Antena Pachamama (2007)
  • El Baile Oficial (2009)
  • Karamelo Santo (2011)

STAHUJ – ZDE

[toggler title=“obsah souboru“ ]Karamelo Santo & Goy – La Kulebra – 1995
Karamelo Santo & Goy – Perfectos Idiotas – 1997
Karamelo Santo & Goy – Los Guachos – 2001
Karamelo Santo  & Goy – Haciendo Bulla – 2003
Karamelo Santo & Goy – Vivo Roskilde 03 – 2004
Karamelo santo & Goy – La gente arriba! – 2006
Karamelo Santo & Goy – Antena Pachamama – 2007
Karamelo Santo & Goy – El Baile Oficial – 2008 (live)
Goy Karamelo & Kangrejoz – Remedio De Mi Corazo (2012)
Goy Karamelo – Soy Cuyano (Full Album 2014)
Karamelo Santo & Goy – Greatest Hits – 2014 – 20th Aniversary Edition[/toggler]


facebook